Politika e privatësisë dhe kushtet e përdorimit

Branding & Blooming është një website i bazuar online dhe që operon në Shqipëri. Kjo faqe i dedikohet kulturës ushqimore, shpërndarjes së recetave, teknikave të gatimit si dhe shumë informacione të tjera sensibilizuese dhe inovatore.

Privatësia e vizitorëve dhe përdoruesve të kësaj faqeje ka tepër rëndësi për ne. Kjo Politikë e Privatësisë dhe Kushtet e Përdorimit, rregullon mënyrën në të cilën Branding & Blooming mbledh, përdor, ruan dhe zbulon informacionin e mbledhur nga vizitorët dhe përdoruesit e www.brandingblooming.com.

Hyrja në këtë faqe përbën një përdorim të sitit dhe një pranim të Politikës sonë të Privatësisë dhe Kushteve të Përdorimit. Përdorimi i kësaj faqeje, duke përfshirë çdo material të paraqitur këtu, i nënshtrohet politikës së mëposhtme të privatësisë dhe kushteve të përdorimit, të cilat zbatohen për të gjithë vizitorët, klientët dhe të gjithë përdoruesit e tjerë të sitit. Duke përdorur këtë faqe, përdoruesit pajtohen me këtë politikë të privatësisë dhe kushtet e përdorimit pa modifikim dhe pranojnë se e kanë lexuar dhe kuptuar të tërë këtë faqe.

Mbledhja e informacioneve personale

Ne mund të mbledhim informacion personal identifikimi nga përdoruesit në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, kur Përdoruesit vizitojnë faqen tonë, regjistrohen në sit, plotësojnë një formular, përgjigjen në një anketë, si dhe veçoritë ose burimet që ne vëmë në dispozicion në faqen tonë. Përdoruesve mund t'u kërkohet, sipas rastit, emri, mbiemri dhe adresa e emailit. Sidoqoftë, përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacion personal identifikimi nga Përdoruesit vetëm nëse ata e paraqesin vullnetarisht një informacion të tillë. Përdoruesit mund të refuzojnë gjithmonë të japin informacion personal identifikimi, me përjashtim të faktit që mund t'i pengojë ata në përfshirjen e aktiviteteve të caktuara që lidhen me Faqen.

Informacione jo-personale

Ne mund të mbledhim informacione identifikimi jo-personale për përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informacioni i identifikimit jo-personal mund të përfshijë emrin e browser, llojin e kompjuterit dhe informacione teknike në lidhje me mjetet e lidhjes së përdoruesve me faqen tonë, si p.sh. sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimit të internetit të përdorura, ose informacione të tjera të ngjashme.

Kjo faqe mund të përdorë "cookies" për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Web browser i një përdoruesi vendos "cookie" në hard diskun e tij për qëllime të mbajtjes së të dhënave, dhe ndonjëherë për të gjurmuar informacionin rreth tyre. Në përgjithësi, "cookies" përdoren për të ruajtur preferencat e përdoruesit dhe për të ofruar të dhëna anonime gjurmimi për aplikacionet e palëve të treta si Google Analytics. "Cookies" janë krijuar për të përmirësuar përvojën tuaj të ndërveprimit me sitin. Përdoruesit mund të zgjedhin të vendosin browser e tyre të internetit që të refuzojë "cookies". Nëse bëni këtë, kini parasysh se disa pjesë të sitit mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ne përdorim "cookie" për të identifikuar kur ju vizitoni faqen tonë të internetit, për të ruajtur informacione rreth preferencave tuaja, për të personalizuar faqen e internetit dhe reklamat që mund të shihni dhe për të analizuar përdorimin dhe performancën e faqes sonë të internetit.

Si e përdorim informacionin e mbledhur

Kjo faqe mund të mbledhë dhe përdorë të dhënat personale të përdoruesve për qëllimet e mëposhtme:

  1. Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit, informacioni që jepni na ndihmon t'u përgjigjemi në mënyrë më efikase kërkesave tuaja për shërbimin ndaj klientit.
  2. Për të personalizuar përvojën e përdoruesit, ne mund të përdorim informacionin në tërësi për të kuptuar se si Përdoruesit tanë, si grup, përdorin shërbimet dhe burimet e ofruara në faqen tonë.
  3. Për të përmirësuar faqen tonë, ne mund të përdorim vlerësimet që ju jepni për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.
  4. Për të dërguar përditësime, promocione, sondazhe ose veçori të tjera të sitit.
  5. Për t'u dërguar përdoruesve informacione për të cilat ata kanë rënë dakord të marrin, në lidhje me temat që ne mendojmë se do të jenë me interes për ta.
  6. Për të dërguar emaile periodike, ne mund të përdorim gjithashtu adresën e emailit të dhënë për të dërguar informacione dhe përditësime të përdoruesit. Mund të përdoret gjithashtu për t'iu përgjigjur pyetjeve ose kërkesave tuaja të tjera.
  7. Për t'i lejuar përdoruesit të japin vlerësime për postimet.

Si ruhen informacionet e përdoruesve

Ne miratojmë praktikat e duhura të mbledhjes, ruajtjes dhe përpunimit të të dhënave si dhe masat e sigurisë për t'u mbrojtur nga aksesi, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimi i paautorizuar i informacionit tuaj personal, dhe të dhënave të ruajtura në faqen tonë. Fatkeqësisht, transmetimi i informacionit nëpërmjet internetit nuk është gjithmonë 100% i sigurt. Ne bëjmë çmos për të mbrojtur informacionin tuaj personal, megjithatë, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e informacionit tuaj personal të transmetuar në faqen tonë të internetit. Çdo transmetim i informacionit personal është në rrezikun tuaj.

Përdoruesit pranojnë se informacioni personal i ndarë vullnetarisht me këtë sit mund të aksesohet ose të ngatërrohet nga një palë e tretë. Ju pranoni që ne nuk jemi përgjegjës për çdo informacion të përgjuar të shpërndarë përmes kësaj faqeje pa dijeninë ose lejen tonë. Ju na lironi nga të gjitha pretendimet që rrjedhin ose lidhen me përdorimin e informacionit të tillë të përgjuar në çfarëdo mënyre të paautorizuar.

Ndarja e informacionit tuaj personal

Ne nuk shesim, tregtojmë ose japim me qira informacione personale të përdoruesve tek të tjerët. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal identifikimi, në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit, me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit, për qëllimet e përshkruara më sipër. Ne mund të përdorim ofrues shërbimesh të besuara të palëve të treta për të na ndihmuar të operojmë këtë sit ose të administrojmë aktivitete në emrin tonë, të tilla si dërgimi i informacioneve me email, sondazhet ose elementë të tjerë të blogut. Ne mund të ndajmë informacionet tuaja me këto palë të treta të besuara vetëm për këto qëllime të kufizuara, me autorizimin tuaj duke u regjistruar në listën tonë të emaileve.

Regjistrimi në listën e emaileve

Nëse Përdoruesit zgjedhin te bëjnë pjesë në listën tonë të emaileve, ata do të marrin emaile që mund të përfshijnë receta, lajme dhe përditësime, në lidhje me këtë sit. Ne mund të përdorim ofrues shërbimesh të besuar për të na ndihmuar të operojmë biznesin tonë, sitin dhe të administrojmë aktivitete në emrin tonë, të tilla si dërgimi i emaileve ose anketave. Përsëri, ne mund të ndajmë informacionin tuaj me këto palë të treta të besuara për ato qëllime të kufizuara vetëm me kusht që ju të na keni autorizuar duke u regjistruar/abonuar në listën e emailit.

Përditësimi i të dhënave tuaja

Nëse keni nevojë për ndihmë për çregjistrimin ose heqjen dorë nga ndonjë komunikim, dërgoni email në brandingandblooming@gmail.com me kerkesën tuaj. Ne do të bëjmë përpjekje të arsyeshme për të hequr informacionin tuaj nga data bazat tona të të dhënave, megjithatë, ne mund të mos jemi në gjendje t'i heqim informacionet tuaja nga të dhënat e ndonjë pale të tretë që ka marrë informacionin tuaj në përputhje me këtë politikë të privatësisë dhe kushtet e përdorimit.

Reklamim

Reklamat që shfaqen në faqen tonë mund t'u dërgohen përdoruesve nga partnerë reklamues, të cilët mund të vendosin "cookie". Këto "cookie" lejojnë serverin e reklamave të njohë kompjuterin tuaj sa herë që ju dërgon një reklamë në internet për të përpiluar informacione jo-personale identifikimi për ju ose të tjerët që përdorin kompjuterin tuaj. Ky informacion lejon rrjetet e reklamave që, ndër të tjera, të ofrojnë reklama që ata besojnë se do të jenë më me interes për ju. Kjo politikë e privatësisë nuk mbulon përdorimin e "cookies" nga ndonjë reklamues.

Disa nga reklamat mund të shërbehen nga Google. Përdorimi i skedarit DART nga Google mundëson që t'u shërbejë reklama përdoruesve bazuar në vizitën e tyre në faqen tonë dhe faqe të tjera në internet. DART përdor "informacione jo personalisht të identifikueshme" dhe NUK gjurmon informacionin personal rreth jush, si emrin, adresën e emailit, adresën fizike, etj. Ju mund të tërhiqeni nga përdorimi i "cookie" DART duke vizituar privatësinë e reklamave të Google .

Pronësia Intelektuale dhe e Drejta e Autorit

Të gjitha imazhet, teksti i shkruar, grafika dhe ilustrimet janë në pronësi të kësaj faqeje, pronarit(ve) dhe autorëve të saj. Prona intelektuale në këtë faqe nuk mund të përdoret në asnjë mënyrë, duke përfshirë ripublikimin ose publikimin e tekstit ose imazheve të përfshira këtu. Është një shkelje e ligjit për të drejtën e autorit të përdoret çdo pronë intelektuale në këtë sit tërësisht ose pjesërisht, dhe modifikimi i çdo materiali të përmbajtur në këtë sit është i paligjshëm dhe mund të jetë subjekt i ndjekjes penale në masën më të plotë të mundshme, e cila mund të përfshijë kërkimin kompensimi financiar , dëmshpërblim dhe/ose një vendim gjyqësor.

Nëse dëshironi të ndani ndonjë tekst ose imazh në këtë sit, ju lutemi kontaktoni brandingandblooming@gmail.com për të kërkuar leje paraprakisht. Në përgjithësi, ne jemi të lumtur të ndajmë një imazh, një përmbledhje dhe një lidhje në postimin origjinal në këtë sit, megjithatë, ju lutemi kërkoni leje paraprakisht.

Pranimi juaj

Duke përdorur këtë Faqe, ju nënkuptoni pranimin tuaj të kësaj politike të privatësisë dhe kushteve të përdorimit në tërësinë e saj. Nëse nuk jeni dakord me këtë politikë të privatësisë dhe kushtet e përdorimit, ju lutemi mos e përdorni këtë faqe. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes pas postimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet si pranimi juaj i këtyre ndryshimeve.

Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, praktikat e kësaj faqeje ose marrëdhëniet tuaja me këtë sit, ju lutemi kontaktoni brandingandblooming@gmail.com.

Faleminderit për mirëkuptimin!