Misioni ynë

Gjenerata e Mileniumit te ri, falë evulimt, sot po jeton revolucionin e katërt, i cilësuar edhe si revolucioni teknologjik. Fatmirësisht kjo epokë nuk na ofron vetëm më shumë produkte, por na lejon gjithashtu edhe privilegjin që të jemi konsumator më të ndërgjegjshëm e më selektiv, pra të ushqehemi shëndetshëm, me shije, në menyrë estetike dhe në balancë (Sh.Sh.E.B). Nëse ne formojmë këtë koshiencë kolektive, patjetër që mund të pretendojmë të krijojmë standarte më të larta për veten, familjen dhe shoqerinë në të cilën jetojmë.

Receta ëmbëlsirash

Shfleto të gjitha recetat

Pyetjet frekuente

Përgjigjet për pyetjet tuaja.

Ne websitn tonë kliko 'Porosit' dhe do të shfaqet seksioni i porosive në të cilin ndodhet butoni 'Kontakto', shtyp këtë buton dhe plotëso formularin me të dhënat e tua.

Mënyra tjetër është nëpërmjet kanaleve social të Branding & Blooming, ku mund të na shkruash në një mesazh direkt.

Të lutem mundohu të jesh sa më specifik në përshkrimin tënd duke përmëndur llojin e produktit dhe datën e marrjes së porosisë.

Për sa i përket porosive standarte të cilat ndodhen në foto në seksionin 'Porosit', duhet të kontaktosh 3 ditë përpara.

Për porosi të personalizuara duhet të kontaktosh 7 ditë përpara.

Dërgesa kryhet nëpërmjet postës vetëm për qytetin e Tiranë.

Pagesa kryhet në momentin e marrjes së porosisë.